Erjan ja Kain Olohuone

Asiakkaiden harrastuksesta sisustuselementteihin

Tämän 1980 luvulla rakennetun kerrostalo asunnon olohuoneen kaikki pinnat ja huonekalut uusittiin. Ainoastaan tämä iso taulu oli asiakkaille mieluinen ja se jätettiin edelleen tilaan ja sen ympärille alettiin suunnitella uutta kokonaisuutta.

Värimaailmaa, siis lähti liikkeelle tästä taulusta, josta poimittiin vihreä sävy nojatuoliin ja harmaa sävy vuodesohvaan. Taulun kuvassa olevasta sillasta ja asiakkaiden matkailu harrastuksesta  sain idean tehdä  olohuoneeseen puisen katoksen, joka tuo mukavan tunnelman tilaan ja kehystää samalla oleskelu aluetta. Katos on kuin pitkospuut merenrannalta, johon tuuli on heittänyt kimaltelevaa hiekkaa päällensä.

Asiakkaani totesivatkin suunnitelman valmistuttua, että seuraava lomakohde onkin oma olohuone 

Rakastan kierrättämistä…

Viiniharrastus on myös iso osa heidän elämää.  Asiakkailleni olikin vuosien varrella kertynyt iso kasa viinipullon korkkeja, jotka he minulle esitteli.  Sain idean tuoda viiniharrastuksen sisustukseen ison viinikorkkitaulun muodossa. Heidän omat korkit eivät näin isoon tauluun aivan riittäneet, joten korkkeja lähdettiinkin porukalla metsästämään ravintoloista ja kaikkien meidän tuttavien kätköistä. Lopulta saatiin haluttu määrä korkkeja kasaan ja tähän asiakkaitteni itse toteuttamaan tauluun upposikin yhteensä 1220 korkkia. Iso kiitos siis kaikille korkkien lahjoittajille!

  • Olohuone, Sisustussuunnittelu Minna
  • Olohuone, Sisustussuunnittelu Minna
  • Olohuone, Sisustussuunnittelu Minna
  • Olohuone, Sisustussuunnittelu Minna
  • Olohuone, Sisustussuunnittelu Minna
Olohuone, Sisustussuunnittelu Minna