TOIMISTO 400m2

Minulla oli ilo päästä suunnittelemaan tämän toimiston uusi ilme. Tila oli ollut jonkin aikaa tyhjillään ja uusilla vuokralaisilla on eri tarpeet tilan käyttöön kuin vanhoilla vuokralaisilla oli, joten tilaa sai lähteä muokkamaan isosti. Vanhat kapeat käytävät pysyivät samanlevyisinä, mutta lasiseinät, jotka vielä jatkoin metrin verran toimistohuoneiden väliin toi valtavan tilantunnun kapeaan käytävään. Toki vaalea ja harmooninen värimaailma ja huolella suunniteltu valaistus toivat myös tilantuntua tähän kapeaan käytävään.

  • Sisustussuunnittlu Minna, Sisustusminna, toimisto
  • Sisustussuunnittlu Minna, Sisustusminna, toimisto
  • Sisustussuunnittlu Minna, Sisustusminna, toimisto
  • Sisustussuunnittlu Minna, Sisustusminna, toimisto
  • Sisustussuunnittlu Minna, Sisustusminna, toimisto
  • Sisustussuunnittlu Minna, Sisustusminna, toimisto
  • Sisustussuunnittlu Minna, Sisustusminna, toimisto
Sisustussuunnittlu Minna, Sisustusminna, toimisto