Äiti, yrittäjä ja muotoilija Minna Haapakoski

Sisustussuunnittelija Minna HaapakoskiOlen syntynyt Pohjois-Pohjanmaalla vuonna 1981. Pienestä pitäen olen rakastanut sisustamista. Kotona sisustukset menivät yhtenään uusiksi, kun siskon ja äidin kanssa vanhat kalusteet pyöriteltiin aina uuteen järjestykseen.

Tänä päivänä asun pienen poikani ja mieheni kanssa Uudenmaan alueella ja olen todella onnellinen saadessani tehdä tätä ihanaa työtä. Jokainen päivä ja jokainen projekti on aina erilainen ja se jos mikä pitää mielenkiinnon yllä tähän ihanaan työhön.

Opiskelin ensin tekstiili-alan artesaaniksi, jatkoin tilasomistuksen opinnoilla ja valmistuin muotoilijaksi vuonna 2008 Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulusta (AMK, Sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.)

Sisustussuunnittelu minnan perustin 1.2.2007.

Luonteenpiirteisiini kuuluvat iloisuus, rehellisyys ja sosiaalisuus. Tulevaisuuden haaveenani on saada olla mukana visuaalisen työn parissa mahdollisimman monipuolisesti.

Poimin ideoita muun muassa luonnosta ja ympäristöstä. Kassissa on aina hyvä olla mukana kamera, kynä ja paperia, menenpä sitten minne tahansa. Arkkitehtuuri inspiroi myös minua isosti.

Yksi hienoimmista ja ikimuistoisimmista hetkistä on se, kun asiakas puhkesi onnen kyyneliin nähtyään suunnittelemani kokonaisuuden lopputuloksen. Voiko suunnittelija enää parempaa kiitosta toivoa?